Väliajatuksia

On muutama päivä vierähtänyt kirjoittamatta, mutta ohjelmassa pysytään! Tai siis sitä muokataan tapahtumien mukaan. Kuitenkin siis pyrin pitämään kiinni 2-4 juoksulenkistä viikossa, riippuen muusta liikunnasta ja touhusta.

Ensimmäisen viikon tahtiin nähden pyrin kyllä tiputtamaan juoksusykkeitäni reippaasti peruskunnon puolelle. Tuli hommattua Polarin M400 mittarikin ranteeseen tätä varten – jospa sen kautta sykkeen mittaamisen tarkkus ja sykkeen seuranta helpottaisi. 

Saas kyllä nähdä miten tuo polari pelaa, eilisen 40min PK1:n jälkeen olen vakuuttunut sykkeen seuraamisesta, mutta en GPS ominaisuudesta (tallennus jäi aika vajaaksi). On myös aktiivisuusseurantaa ja syncciä puhelimen kanssa luvattu, muuta saas kattoo käytännössä. Noh, ainakin alkuun aion ottaa noitten muitten liikunnallisten juttujeni tapahtumia vähintäänkin esimerkinomaisesti seurantaan, tämä on aina ollut vähän hankalaa ST+iPhone combolle (aina se puhelin messissä jne.)

Noh, seurantateknologiat vaihtuu ja päivittyy, mutta juoksemisen kannalta olennaisinta kuitenkin kai on se, että paikat kestää ja palautuu. Nyt on nimittäin ollut jo ensimmäisiä merkkejä oikean jalkapohjan rasittumisesta, mutta laitan sen viikonlopun futsalin ja hajonneiden kenkien piikkiin. Futsali tosin kulki hyvin. Jo viikon lenkkeilyn jälkeen huomaa eron, välipäivä alla teki eetvarttia ja tossu liikkui kohtis hyvin liki koko kahden pelin ajan. Eikä toi jalkapohjan rasitus eilistä hölkkääkään häirinny. Syssyl4

Oli miten oli niin jalkojen lihaksissa kihelmöi levätessä ja aineenvaihdunta on kiihtymään päin, että kyllä tässä kropassa jotain tapahtuu. Varmaan sitten aika näyttää, että mitä. Positiivinen perusfiba jatkuu ja motivaatiota on!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s