Tämän viikon pitkä lenkki auringolaskun metsässä

2h 15min – 136bpm – 15,8km

  

Pitkän, mutta mukavan sunnuntaipäivän päätteeksi oli juoksumotivaatiossa hakemista. Aamusta asti oli ollut ohjelmaa perhepiirissä mökkeilyn ja autoilun kanssa sekä Tammelan-stadionin ja lastenpuistossa kikkailun parissa, joten ajatus yli 2h lampsimisesta asfaltilla ei oikein innostanut.

Onneksi keksin lähteä lähimaastoon, Kaupin urheilupuistoon juosten samoilemaan. Täytyy oikein mainostaa, että hienot lenkkeilymaastot on siellä kyllä. Hävettää kun ei ole enempää kolunnut noita Kaupin metsiä, vaikka on kohta 6v asunut aivan naapurissa. Vähän siellä on maastopyörää käyttänyt, ja joskus kesäaamuöisinä tunteina sieltä kautta seikkaillut, mutta suhteellisen vähäistä on Kaupissa puöriminen ollut. Noh, tänään siellä pääsi vähän metsäpoluilla juoksemisenkin makuun ja taisinpa taas kauriin tai kaksikin nähdä.

  
Metsäpolkuja, kaupin hiihtolenkkejä ja tasamaan katutallaamista sopivasti sekoitellen noista ajoittain tylsistä pitkistä lenkeistä voi näköjään saada oikeesti hauskojakin. 

Lapsi on terve kun se leikkii, ja tuolla mettässä juokseminen käy kyllä leikistä – varsinkin nyt kun huomaa, että kuntopohjaa on tullut jonkun verran parannettua sitten aikaisempien vuosien. Yksi antoisimpiä lenkkejä tähän mennessä kuiteskin.

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s