Kohta 13 viikkoa takana

Noin kun sen asian kirjoittaa ylös niin alkaa tajuta, että kisapäivä lähenee; sinne on enää viikko. Taas on hieman pidempi tauko blogipostauksissa, mutta juoksuja on kertynyt enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä ja kisakiima alkaa mukavasti tuntua vatsanpohjassa.

Keräilin tuossa ylös seurantataulukkooni noita viime viikkojen lenkkejä. Kilometrejä lenkkipoluilla on tähän aamupäivään mennessä kertynyt 315km – eli keskimäärin noin 25km per viikko, mitä pidän itselleni hyvänä määränä.

13weeks

Vedin myös kasaan pikaisen vertailukäppyrän kilometreistä ja niihin käytetystä ajasta per viikko. Näyttäisi siltä, että juostu määrä olisi vähentynyt toisen kuukauden aikana, mutta vauhdit kasvaneet. Näin oli kyllä ajatuskin tehdä, mutta hyvähän tämä on todeta jälkikäteenkin. Viime viikko tosin oli poikkeus, kun tuli kilometrejäkin taitettua hieman lisää. Näköjään tuona viikkona kertyi 45km juoksuja 4,9h aikana.

12weeks

Fiilis on aikas jees nyt kun viikko aikaa kisaan. Blogihiljaisuuden aikana tuli heitettyä loma- / autonhakumatka Saksaan ja sielät Tanska-Ruotsi-Turku akselilta takaisin. Tuli reissussa käytyä kivoja aamulenkkejä heittämässä vähän erilaisissa maisemissa – vaikka kritiikkiä tulikin matkakumppanilta, että “tarviiko sitä nyt lomallakin…” Sitä kyllä puntaroi itsekin pitkään, – kun lomalla nyt on tavannut vain lomailla – mutta näin jälkeenpäin ajatellen, oli kyllä hyvä että ne lenkkikamat sulloi sinne laukkuun mukaan ja kaiken matkustamisen ja siihen liittyvien lieveilmiöiden lomassa pystyi käydä vähän tuulettumassa.

Alla pari kuvakaappausta juoksureiteistä, jos joku vaikka tunnistaa paikkoja…

tempelhofystad

Ei loukkaantumisia (kop kop sanoo puu) tai sairastumisia onneksi tullut turhan paljon haittaamaan menemistä. Pieni jännitys tuli vastaan tuossa tämän viikon futispelissä kun vasen nilkka tärähti aika ilkeästi, mutta onneksi siitäkin selvisi säikähdyksellä.

Toivottavasti ei mitään erikoista tule enää viimeisellä viikolla vastaan, niin pääsee elämänsä koittaan ensimmäistä puolimaratonia ja siellä kahden tunnin rajan alitusta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s