2016 ja uudet kujeet

Ajattelin taas avata pölyisen sana-arkkuni kannen ja tomutella Syssylpuolikas -blogin uuteen kevätkukoistukseen. Ja tähän on syynsä; saan henkilökohtaisen treeniohjelman sekä ruokavalion keväälle 2016 ja alan sen tuotoksia ja tuntemuksia taas kirjailemaan tänne julkiseen mediaan.

Alan ammattilaiseksi Varalan Urheiluopistolla opiskeleva Riia Ervasti, valitsi minut 3kk:n kurssityölleen koekaniiniksi. Tänään oli alustavien viestittelyjen jälkeen ensimäinen tapaaminen naamatusten, jossa kävimme tilannettani sekä tavoitteitani läpi; kesäkuussa puolimaraton 2h ja samalla noin 5% painoa pois. Saimme tässä ekassa sessiossa siis hyvin juteltua läpi kehityshalujani ja harjoitustaustojan. Lopuksi sain “aloituspaketin”; 5pv:n ruokapäiväkirjan täytettäväkseni sekä syömiskäyttäytymiskyselyn vastattavakseni. Ensi viikolla jatketaan kuntotestien / harjoitusohjelman suunnittelun merkeissä!

Tästä on hyvä aloittaa taas tavoitteellinen harjoittelu! Nyt on taas motivaatiota sitoutuakin treenaamaan kunnolla – onhan Riian kurssityölle on annettava täysipainoinen panoksensa, ettei ainakaan kohteesta jää kiinni kurssilla onnistuminen!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s