Polar Balance ja painonpudotus

Nyt ajattelin ottaa pienen puolivälin tarkastelun painonpudotustavoitteeseen 8vk ja 5kg. Minähän olen tuota Polar Balance vaakaa ja -palvelua käyttänyt muutaman viikon. Painonhallinta Polarilla menee kyllä jouhevasti Polar Flow:n treeni- ja kuormitusseurannan kanssa yhteen ja näin ollen on helppo yhdestä paikasta seurata ja arvoida omaa kehitystään.

Painonpudotustavoite asetetaan palveluun ja sitten ohjelma aloittaa oman duuninsa. Painomittauksesi tulokset piirtävät omaa keltaista vektoriaan ja suora sininen viiva on mihin pitäisi tavoitella. 


Itsellä paino heittelee näköjään melkein 2kg:n marginaalissa, eli varmasti järkevämpiä tuloksia tulisi jos mittaisin painon hieman harvemmin ja aina vaikka samaan vuorokauden aikaan esim. aamulla.

Polarin ohjelmisto seuraa aktiivisuuttasi ja treenejäsi sitten vertaa niitä painosi kehitykseen. Tätä kautta ohjelma antaa suosituksia ruokavalioosi sekä ohjaa Polarin aktiivisuustasolla tarvitsemaasi liikunnan määrää niin, että pysyt painonpudotustavoitteessasi.


Aktiivisuustavoite päivälle päivittyy ymmärtääkseni, joka synkronoinnin jälkeen – eli heti kun ohjelma tietää mikä painonkehityksesi on ollut, se jo ohjaa seuraavan päivän tavoitetta oikeaan suuntaan. Sitten on tämä ympyrämallinen “vaaka”, joka kertoo nopeasti missä tänään mennään.


Lopussa vielä ohjelma laskee tämän hetken painoindeksin ja kertoo kuinka kauan menee, että painoindeksi menee skaalaan “normaali”.


Painon muutokset ja painoindeksi on täysin yksilöllisiä joten jokainen saa luoda omat mielipiteensä kunkin jutun tarpeellisuudesta, mutta kyllä tämä ohjelma hyvät eväät painonhallintaan antaa – mikäli siis sitä tavoittelee.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s